Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zamjena

Josipa Rimac ulazi u Sabor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kninska gradonačelnica zamijenit će Antu Jerolimova.

Kninska gradonačelnica i članica Predsjedništva HDZ-a Josipa Rimac ulazi u Hrvatski sabor - odlučeno je na sjednici predsjedništva HDZ-a u Zadru.

Pročitajte i ovo Armin Hodžić Jedan novi predstavnik Sastali su se predstavnici manjina: "Jedinstveni smo, prioritet nam je boljitak svih građana" Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u

Zamijenit će Antu Jerolimova koji je zbog sumnje da je krivotvorio diplomu, podnio ostavku na dužnost saborskog zastupnika. HDZ-ova politika, uvjerava Jandroković, je politika nulte tolerancije prema korupciji i zloporabi vlasti.

Josipa Rimac već 10 godina za redom organizira proslavu u Kninu: 'Ova je bila najbolja'

Saborsko Mandatno-imunitetno povjerenstvo Jerolimovu je skinulo zastupnički imunitet, kako bi se na zahtjev Državnog odvjetništva pokrenuo kazneni postupak zbog sumnje da je krivotvorio diplomu Ekonomskog fakulteta.

HDZ je usvojio Deklaraciju o vraćanju života Hrvatskoj. Time se, kažu, obvezuju poduzeti sve kako se ne bi ostvarile UN-ove najave da će Hrvatska 2100. godine imati samo 2,5 milijuna stanovnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene