Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proslava Oluje

Josipa Rimac već 10 godina za redom organizira proslavu u Kninu: 'Ova je bila najbolja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska slavi 20 godina Oluje, a kninska gradonačelnica proslavu organizira po deseti put. Je li zadovoljna, doznaje reporter Nove TV Andrija Jarak.

Gradonačelnica Knina kaže da je proslava povijesne obljetnice 'Oluje', najbolja od svih koje je do sada organizirala u svom gradu. Komentirala je dva protokola koja su se održala danas u kraljevskom gradu, unatoč tome što je već od prošle godine pozivala na jedinstvenu proslavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Proslava 'Oluje' Thompson predvodio kolonu bajkera u Kninu Slika nije dostupna Mia Negovetić ZBOG NJE SMO PUSTILI SUZU 'Ne želim karijeru, pjevanje mi je samo hobi'

'Danas se sjećamo onih koji su slomili kičmu velikosrpskoj politici Slobodana Miloševića'

'Vjerovala sam da ćemo se uspjeti dogovoriti da ćemo se uspjeti dogovoriti da imamo polaganje vijenaca zajedno. Nismo. Ali mogu reći da smo imali jedan protokol jer smo se okupili na Kninskoj tvrđavi i prije 8 sati i započeli protokol u 8:45 sati. Bilo bi mi drago da smo pokazali to zajedništvo i jedinstvo kao što smo ga pokazali jučer u Zagrebu', rekla je Rimac iz Knina u koji je prema nekim procjenama stiglo 100.000 ljudi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene