Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ga 10 dana

Obitelj šokirana - Brigadir Zadro je uzeo godišnji, a nije došao ni na pokop majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojna i civilna policija već 10 dana bezuspješno tragaju za vojnim brigadirom Jurom Zadrom. U potrazi za informacijama, provalili su i u stan u kojem je brigadir boravio u Zagrebu. Ni to nije dovelo do značajnijih tragova. Šokirana obitelj iz Splita se žali - o istrazi nas nitko ne obavještava.

Jure Zadro, vojni brigadir i načelnik odjela veza pri Glavnom stožeru Oružanih snaga, nestao je prije 10 dana.

'Brigadir Jure Zadro je tražio godišnji odmor, dan prije toga se najavio tajnici da je bolestan', kaže Drago Lovrić, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH.

Brigadir Tihomir Zebec, načelnik službe vojne policije ističe: 'Nitko nije posumnjao, i u utorak i srijedu su komunicirali sa njime, sve je bilo u redu.'

No, od prošlog četvrtka gubi mu se svaki trag. U potrazi za dokazima, policija je provalila u stan u kojem je boravio dok je radio u Zagrebu.

'Tamo je bilo normalno stanje, ništa nije ukazivalo da je bilo problema, nasilja. Stan je bio uredan. Mi smo pregledali sve i iz njega se ne može dobiti nikakav podatak', priča Zebec.

Ubrzo nakon što je brigadir nestao, preminula je i njegova dugo bolesna majka. Šokirana obitelj nadala se da bi se mogao pojaviti na pokopu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija ga traži Nestao je brigadir Jure Zadro, obitelj moli pomoć u potrazi Slika nije dostupna Tvrde da im je spasio živote Srbi iz Čučeva žele hrvatskog brigadira za počasnog stanovnika

Nestao je brigadir Jure Zadro, obitelj moli pomoć u potrazi

Obitelj, koja živi u Splitu, ljutita je i na vojsku i policiju.
'Niti jednom, znači koliko je prošlo 10, 11 dana, nas nitko od njih nije nazvao niti jedan dan da nam nešto kaže, nego smo zvali mi njih i svaki put je odgovor isti - nestalu osobu nismo pronašli, radimo na tome da je nađemo', ljutito govori Marijan Zadro, sin nestalog brigadira.

Brigadir Tihomir Zebec tvrdi drugačije.
'Ja vam pouzdano i odgovorno tvrdim da smo se i danas čuli s bratom brigadira Zadre i da ćemo i sutra biti s njim i da ćemo maksimalno obitelji pružiti svaku informaciju i svaku pomoć.'

Policija poziva i građane da pomognu i kontaktiraju ih ako znaju išta što bi moglo pomoći u pronalasku nestalog brigadira.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene