Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako trgovati cijenom dionica

Jeste li znali da iz Hrvatske možete trgovati cijenom dionica Adidasa i Nikea?

PR
PR Foto: PR
Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Nikea i Adidasa (takozvani financijski ugovor za razliku, engl. CFD) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje, pripremio je besplatni vodič “Kako trgovati cijenom dionica Nikea i Adidasa“.

Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti preko linka ispod.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom akcija Nikea i Adidasa” preuzmite ovdje.

PR PR Foto: PR

Nike je svjetski lider u proizvodnji sportske obuće i odjeće. Posljednjih godina strategija tvrtke bila je fokusiranje na prodaju na kineskom tržištu gdje je postigla dvocifreni rast prodaje.

Nike je dugo bio predvodnik u visinama ugovora koje je potpisivao sa sportašima, poput Michaela Jordana čija linija patika svake godine donose više od 3 milijarde dolara. Drugi sportaši, kao što su Cristiano Ronaldo, LeBron James i Simona Bales, održavaju popularnost marke širom svijeta.

Adidas, drugi po veličini proizvođač sportske odjeće, počeo je posebno jačati u SAD-u. Tvrtka, koja povijesno nije imala Nikeov "cool" ugled, usredotočila se na sponzorstvo sa zvijezdama kao što su Roger Federer i Novak Đoković, a tvrtka je potpisala i ugovore sa slavnim osobama poput Kanye Westa i Beyoncé.

Besplatni vodič “Kako trgovati cijenom akcija Nikea i Adidasa” preuzmite ovdje.

CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 80% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca. Budite svjesni: možete izgubiti sve, no ne više od salda na računu za trgovanje. Ti proizvodi možda nisu prikladni za sve klijente, stoga svakako morate biti sigurni da razumijete rizike i potražiti neovisan savjet. Ukoliko nastavite investirati u ugovore za razliku (CFD) na virtualne valte, zapamtite da su vrijednosti izuzetno volatilne i mogu rezultirati značajnim gubicima kroz kratko razdoblje. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili zahtjev za transakcijom u bilo kojem financijskom instrumentu. Fortrade odbacuje svaku odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih informacija, kao niza bilo kakve posljedice koje nastanu kao posljedica uporabe ovih informacija. Ne daju se bilo kakva jamstva točnosti ili potpunosti tih informacija te, stoga, svaka osoba koja djeluje na temelju tih informacija, čini to u potpunosti na vlastiti rizik. Informacije na ovom web-mjestu nisu namijenjene za stanovnike Sjedinjenih Država ili Belgije nisu zamišljene da budu distribuirane ili korištene od strane bilo koje osobe, u bilo kojoj državi ili jurisdikciji u kojima bi takva distribucija ili upotreba bila u suprotnosti s lokalnim zakonima ili regulativom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene