Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javite policiji

Jeste li je vidjeli? U Velikoj Gorici nestala 68-godišnja Marija Kardum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marija Kardum u utorak se udaljila s adrese u Velikoj Gorici, Ulica Petra Zrinskog. Otada joj se gubi svaki trag.

68-godišnja Marija Kardum posljednji je put viđena u utorak, 28. siječnja u Ulici Petra Zrinskog u Velikoj Gorici. Visoka je 165 cm, ima svjetloplavu kosu i smeđe oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u tamnoroza jaknu.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući

Za nestalom traga zagrebačka policija. Mole građane da, u slučaju da posjeduju informacije o Mariji Kardum, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Proširuju područje potrage za nestalom

Športsko rekreativni savez Grada Velika Gorica na Facebooku je objavio da je posljednji put viđena u smjeru sporednog ulaza stare zračne luke na Plesu.

"Proširili bismo potragu na području Plesa oko zračne luke prema Velikoj Mlaki, Mičevcu, Buzinu pa do Novog Zagreba!

Molimo sve ljude dobre volje i velikog srca da nam se pridruže u potrazi za gospođom Marijom Kardum, majkom našeg kolege, koja je nestala 28. siječnja 2020. Molimo da nam se jave svi zainteresirani kako bismo organizirali plan daljnje potrage, bilo da raspolažete osobnim vozilom, biciklom, ili ste bez prijevoznog sredstva - svaka pomoć je dobrodošla.

Ukoliko je nekome potrebno, spremni smo refundirati troškove za gorivo nastale u potrazi (javite se u inbox). Javiti se možete gospođi Amandi Kardum na broj 091/7287333 za pomoć oko potrage, kao i za sve korisne informacije koje bi nam pomogle!", napisali su na društvenoj mreži.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene