Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SVE SE PRODA

Jedna pulska pekarnica dosjetila se odlične ideje: Interes je velik, a vlasnica kaže da bi to trebale raditi i druge pekarnice

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Građani u jednoj pulskoj pekarnici mogu po povoljnim cijenama kupiti kruh i ostale pekarske proizvode koji su pečeni dan ranije.

Jedna pulska pekarnica u sklopu tržnice dosjetila se prije nekoliko godina odlične ideje kako bi pomogla građanima slabijeg imovinskog statusa.

Naime, u toj pekarnici moguće je kupiti kruh koji je pečen dan ranije, kao i ostale pekarske proizvode, po sniženoj cijeni.

Tako građani imaju priliku kupiti dva kruha "od jučer" za sedam kuna, a slična cijena je i za druge pekarske proizvode.

"Moj pokojni muž toga se dosjetio, a ja sam ideju zadržala u praksi, ima tome dugi niz godina", rekla je vlasnica pekarnice te dodala da bi bilo dobro kada bi ovakvu ideju usvojile i druge pekarnice, piše Glas Istre. 

A s obzirom na to da cijene divljaju u nebo, spomenuti kruh i peciva prodaju se u velikoj količini.

Pročitajte i ovo Supermarket - 1 MJERA ZA ZAŠTITU GRAĐANA Ministarstvo gospodarstva odlučilo dokad će cijene hrane ostati zamrznute

Pročitajte i ovo Provjereno: Inflacija - 5 PROVJERENO ISTRAŽUJE Kako se Hrvati čuvaju od inflacije i pripremaju za novu valutu? "Kada posjedujete taj plemeniti metal, ne ovisite o nikome"

"Kruh - ruža kod nas inače košta devet kuna, a pakirana dva takva kruha sutradan bit će sedam. Sve što nam ostane, pakirano po dva, bez obzira na cijenu u redovnoj prodaji, prodajemo po sedam kuna i tako nam je lakše. Rijetko nam ostaje tih proizvoda, uglavnom se sve proda", rekla je vlasnica.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene