Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zahtjeva za smjenom

Jandroković: Nisam pogriješio ni za milimetar!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković prokomentirao je danas zahtjev predsjednika republike Ive Josipovića za njegovom smjenom rekavši kako 'nije pogriješio ni za jedan milimetar', a zahtjev za svojom smjenom doživljava 'kao skretanje pozornosti sa same suštine problema'.

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović izjavio je na konferenciji za novinare da bi premijerka Jadranka Kosor trebala smijeniti ministra Jandrokovića jer ne poznaje proceduru imenovanja veleposlanika i jer je javnim napadima na instituciju predsjednika naštetio ugledu Hrvatske u svijetu.

'Ne znam tko savjetuje predsjednika ali ja sam uvjeren da sam postupio po proceduri i tijekom dana ću ja ili netko drugi iz Vlade sve elaborirarti. Nismo pogriješili i sve je rađeno prema proceduri. Dakle ovo je prethodna suglasnost, tako piše u odlukama koje se tiču problematike imenovanja veleposlanika', kazao je Jandroković uoči sastanka vlade.

'Radi se o listi karijernih diplomata, a vjerojatno u nedostatku argumenata traži se moja smjena', izjavio je Jandroković. (Hina)

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Zašto to čine? Jandroković otkrio zašto se vrijeđa HDZ-ovce: "Nazivaju nas bandom, bagrom, gangsterima, kvislinzima…" Predsjednik Sabora Gordan Jandroković Izlazi na izbore Jandroković otkrio tko će biti predsjednik ako Milanović podnese ostavku: Tvrdi da on neće

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene