Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moj zanat je specifičan'

Jadranka Kosor poput Oprah: Hoće li bivša premijerka nastaviti karijeru novinarke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našoj današnjoj emisiji u kojoj smo ugostili tri bivša premijera, Jadranka Kosor rekla je što misli o svom povratku u novinarstvo.

Gosti naše današnje emisije bili su bivši premijeri Jadranka Kosor, Nikica Valentić i Franjo Gregurić. Nakon što su analizirali put Hrvatske u EU i podijelili nekoliko dobronamjernih savjeta premijeru Milanoviću uhvatili su se rasprave o svojim sudbinama.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Krešendo: Jadranka Kosor podcast Krešendo Bivša premijerka otkrila kako je izgledalo sastavljanje lista: ''Jadranka Kosor pronađena gola na vrhu zgrade, naišao je Šeks...''

>> Bivši premijeri poručili Zoranu Milanoviću: 'Mora se kontrolirati! Bolje riječ manje, nego riječ više!'

Jadranka Kosor konstatirala je kako je njen 'zanat' specifičan. 'Kako bih se ja sada mogla vratiti u novinarstvo bila bih u potpunosti nevjerodostojna', rekla je Kosor. Ostali gosti nisu se s njom složili te joj je Nikica Valentić rekao kako je bila dobar novinar te da je nakon ovog mandata može imati karijeru u novinarstvu.

Bivša premijerka na to se nasmijala kao i na ideju o političkom talk showu i usporedbi s Oprah Winfrey. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene