Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istaknuta novinarka i urednica

Iznenada umrla novinarka Sanja Kapetanić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sanja Kapetanić, istaknuta novinarka, urednica i članica Hrvatskog novinarskog društva, iznenada je preminula jutros u Zagrebu u 48. godini života. Od 2007. godine bila je novinarka i urednica u Business.hr-u, a od 2003. članica Izvršnog odbora HND-a.

Sanja Kapetanić diplomirala je germanistiku i hispanistiku na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Novinarsku karijeru počela je na zagrebačkom Radiju 101 (1986-1987), bila je novinarka i urednica u Vjesniku te urednica Nedjeljnog vjesnika (1987-1995). Kratko je uređivala gospodarsku rubriku u Fokusu a u Vjesnik se vratila ponovno 2001. godine, nakon što je pet godina vodila Službu za informativnu djelatnost i odnose s javnošću Hrvatske gospodarske komore, te uređivala mjesečnik Hrvatsko gospodarstvo.

Pročitajte i ovo Damir Matković Novinar i urednik Preminuo Damir Matković, legenda televizijskog novinarstva Ilustracija Zakon opasnih namjera HND protiv lex AP: "Intencija ovog zakona jest da se sakriju različite otimačine javnog novca i hajdučija"

Sanja Kapetanić nagrađena je 1993. godine Zlatnim perom HND-a za najbolju reportažu.

Komemoracija istaknutoj novinarki bit će u ponedjeljak u 11 sati u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva a pokop u utorak u 14 sati na gradskom groblju u Opatiji.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene