Obavijesti Video Pretražite Navigacija
rješavao bi ključne stvari

Sanader predstavio knjigu: ''Načelno predlažem koaliciju HDZ-a i SDP-a da bismo završili 2. svjetski rat"

Ivo Sanader predstavlja novu knjigu (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Ivo Sanader predstavlja novu knjigu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader predstavio je svoju drugu knjigu ''Doba politike - Velika koalicija''.

Ivo Sanader u svojoj drugoj knjizi bavi se idejom velike koalicije koja bi pomogla Hrvatskoj ostaviti breme prošlosti iza sebe. Iako ne govori o ideji velike koalicije kao potezu koji se odmah treba povući, jednom se, kaže, treba dogoditi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Peđa Grbin Posljednji dan kampanje Peđa Grbin predstavio politiku koalicije: "HDZ je do tipfelera prepisao naš program za umirovljenike"

Na promociji knjige Ive Sanadera su se pojavili mnogi bivši i sadašnji akteri političke i društvene scene. Među njima i Vladimir Šeks te bivši predsjednik hrvatskog sabora Luka Bebić.

''Moja knjiga nije poziv Andreju Plenkoviću i Bernardiću da odmah sjednu za stol i počnu razgovore o velikoj koaliciji. Vlada u aktualnoj konstelaciji vladajuće većine mora odraditi mandat do kraja. Držim da je ta koalicija oplemenjena ulaskom HNS-a. Načelno predlažem koaliciju HDZ-a i SDP-a da bismo riješili neke velike ključne stvari, naprimjer da bismo završili 2. svjetski rat, da bismo završili poraće'', kaže Sanader.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene