Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pola milijuna kuna

'Trošak za inauguraciju predsjednice mora platiti Vlada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da u budžetu Ureda predsjednice nam stavke - inauguracija, trošak bi trebala pokriti Vlada, smatra bivši predsjendik.

Inauguracija predsjednice Kolinde Grabar Kitarović stajala je 590 tisuća kuna. Trošak je za dosadašnje inauguracije podmirivala Vlada pa su tako uz Ureda predsjednice poslali specifikaciju troškova Ministarstvu financija.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Ilustracija Na sjednici Vlada objavila nove cijene goriva

Bivši predsjednik Ivo Josipović za Novu TV poručio je kako trošak inauguracije nije redovit pa ne može biti u proračunu Pantovčaka, već ga treba platiti Vlada.

FOTO Titova bista odvezena iz Ureda Predsjednice

'U dogovoru s Ministarstvom financija, sukladno dosadašnjoj praksi, transparentno su proslijeđeni popisi svih računa. Ukoliko nešto ne bi bilo dobro, dobili bismo povratnu informaciju za dodatnim pojašnjenjima. To se nije dogodilo nego su oni to uputili dalje Vladi', rekao je Luka Đurić, glasnogovornik Ureda Predsjednice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene