Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon tri tjedna

Splitski gradonačelnik izašao iz bolnice: "Zahvaljujem na lijepom tretmanu"

Ivica Puljak se vratio kući nakon operacije
Ivica Puljak se vratio kući nakon operacije Foto: Josko Supic/Cropix
Ivica Puljak vratio se kući iz bolnice nakon operacije, a zahvalu bolničkom osoblju napisao je na svojem Facebook profilu.

Sredinom svibnja splitski gradonačelnik ozlijedio se na izletu te je zbog puknuća tetive kvadricepsa operiran u splitskome KBC-u.

U nedjelju navečer Ivica Puljak je na svome Facebook profilu objavio da se vratio kući.

"Tri tjedna nakon operacije koljena i početka oporavka u bolnici, stigao sam doma na kućnu njegu i nastavak oporavka", napisao je te zahvalio osoblju KBC-a Split na "vrlo lijepom tretmanu".

Splitski gradonačlnik otkrio je da je tijekom boravka u bolnici i dalje radio te održavao sastanke putem videopoziva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vishal Garg Otpustio 900 zaposlenika preko videopoziva pa završio tečaj za boljeg šefa i - pokajao se

"Procese u Banovini smo već dovoljno digitalizirali tako da su tekli bez prekida.

Naravno, ne može se nadomjestiti direktan kontakt s kolegama, ali moderna tehnologija danas omogućava kontakte i rad na daljinu", napisao je.

Najavio rad od kuće

Puljak je svima zainteresiranima objasnio kako će za potrebe oporavka, i prema naputku liječnika, i narednih dana raditi od kuće te biti na kućnoj njezi.

"Sutra je na redu sjednica Gradskog vijeća, gdje ću održati prezentaciju o statusu strateških projekata preko video veze, a ostali dio sjednice će preuzeti zamjenici", najavio je program za ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Obnova na Banovini Dugo je trebalo Zadnji dani života u kontejneru: Stanovnici Banovine napokon se vraćaju u svoje domove

"Nadam se brzom povratku u Banovinu i svim drugim obavezama koje se ne mogu obavljati na daljinu i u digitalnom svijetu", zaključio je Ivica Puljak svoju objavu uz koju je priložio i sliku štaka te drugih ortopedskih pomagala.

 

 

Mnogi građani i njegovi pratitelji u komentarima ispod objave poželjeli su mu brz oporavak.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene