Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vishal Garg

Otpustio 900 zaposlenika preko videopoziva pa završio tečaj za boljeg šefa i - pokajao se

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Devetsto zaposlenika svoje je otkaze dobilo putem videopoziva u 2021. godine. Predsjednik uprave tvrtke u međuvremenu je pohađao niz različitih treninga ne bi li bio bolji šef.

Predsjednik uprave firme Better.com Vishal Garg prije dvije godien otpustio je preko 900 zaposlenika putem videopoziva.

Tada je optužio i najmanje 250 zaposlenika da su prekomjerno prijavljivali svoje radne sate i tako krali od firme.

Garg se preostalim zaposlenicima kasnije priznao da je "pogriješio u pogubljenju".

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenih za dvostruko ubojstvo Krvavi obračun Kamere snimile ubojstvo dvojice mladića, policija osumnjičene uhitila u gaćama: "Prijetili su mi da će me isjeći mačetama"

U srijedu je u intervju za Tech Crunch rekao da je pohađao puno treninga za vodstvo kako bi ponovno vratio povjerenje svojih zaposlenika nakon nesretnog otpuštanja.

"Radio sam jako, jako puno kako bih promijenio način na koji se predstavljam timu svakodnevno, kako bih bio empatičniji i odnosio se prema njima s istom razinom ljubaznosti koju sam iskazivao našim kupcima", rekao je Garg, prenosi Insider.

Pročitajte i ovo Ilustracija Teške ozljede Pas brutalno izgrizao muškarca koji je šetao sa svojim ljubimcem: "Podigao sam ga da ga zvijer ne zakolje"

"Mislim da sam bio vrlo usredotočen na uspjeh, kupce i stvarno, stvarno usredotočen na ono što je potrebno za poticanje rasta", dodao je Garg.

Kasnije je rekao da je shvatio da mu je potrebno da njegovo osoblje "osjeća zadovoljstvo" ako je želio da Better.com "kupci budu oduševljeni".

Firma sada ima nešto manje od tisuću zaposlenika,

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene