Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova neugodnost

Ivica Puljak o spornim snimkama: "Neću se dati uvući u prljave političke igre"

Aktualno Galerija Ivica Puljak - 2 Ivica Puljak - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ivica Puljak - 1 Ivica Puljak - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Igor Skoro Galerija 1/3 >>
Objavljene su nove neugodne audio snimke za gradonačelnika Splita Ivicu Puljka, iz kojih proizlazi da su njegovi najbliži suradnici, iako svjesni da Gradu Splitu prijeti financijska šteta u slučaju gubitka sudskog spora, svejedno glasovali za jednostrani raskid ugovora za zakupcem javnog parkirališta.

Gradonačelnik Puljak tvrdi da su snimke montirane, i kako su nastale dva mjeseca prije raskida ugovora, te da im u tom trenutku nisu bile dostupne sve činjenice na temelju koji je odluka donesena.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

"Ja neću komentirati namještene, montirane snimke. I neću se dati uvući u prljave političke igre i politikanstva onih ljudi koji su dosad javni novac i javni interes željeli uzeti za sebe. Oni sigurno čišćenje grada i uvođenje reda, sigurno se neće svidjeti svima. A posebno tim ljudima koji su dosad navikli da grad i gradske interese podvrgnu sebi", kaže Ivica Puljak.

"Snimka je sa sjednice koje je održana 4. 8. znači prije skoro dva mjeseca, prije nego što smo saznali dodatne informacije koje su mjesec dana nakon te sjednice iskorištene kao pravna podloga za raskid ugovora", rekao je Igor Skoro, član Upravnog vijeća JUŠO (Centar).

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene