Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka iz Vukovara

Rude: Političari su nas sve razočarali, i žive i mrtve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Ivan Rude poručio je u nedjelju iz Vukovara da na Vukovaru želi 'profitirati promašena politika koja je Hrvatsku i njezine građane i dovela u situaciju u kakvoj se danas nalazi'.

'Na ovakvim mjestima i trenucima želi profitirati promašena politika koja nas je i dovela tamo gdje jesmo. Ukrali su snove nas koji smo se borili za drugačiju Hrvatsku. Mi želimo Hrvatsku na zdravim osnovama, a ne da imamo državu, a gubimo neovisnost, slobodu i suverenost', poručio je Ivan Rude nakon šo je na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položio vijenac i zapalio svijeću u spomen na poginule i nestale branitelja i civile u Domovinskom ratu.

Pročitajte i ovo Osijek MUKE S OTPADOM Slavonski gradovi moraju platiti 9 milijuna eura odštete: Štetni ugovor potpisan prije 22 godine, a nitko neće odgovarati Ilustracija Građani se žale Na istoku zemlje građane zgrozile mrtve ptice: "Bilo ih je po travi, stazama, uz cestu…"

Kaže da će 18. studenoga biti u koloni sjećanja, ali tek kao običan građanin, a ne političar i predsjednički kandidat.

Šibenski odvjetnik Ivan Rude istaknuo kandidaturu za predsjednika države

'Političari su nas sve razočarali, i žive i mrtve. Došli smo ovdje položiti vijenac sa radošću radi izvojevane pobjede, ali sa sjetom jer nismo dobili Hrvatsku za kakvu su oni dali svoje živote', kazao je predsjednički kandidat Ivan Rude. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene