Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Njeguju poseban odnos

Nakon Pernarovih komplimenata, Maras odgovara: "Pitaju me neki zašto sam blag prema Pernaru?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izgleda kako Gordan Maras (SDP) i Ivan Pernar (Živi zid) njeguju dobar odnos, barem sudeći prema objavama na Facebooku.

Tijekom nedjelje Facebook se na relaciji Gordan Maras - Ivan Pernar užario od lijepih riječi kojima su se međusobno obasipali.

"Pitaju me neki zašto ne napadam SDP, moram se osvrnuti na tu opasku. Na raspravi u petak, zatražio sam stanku zbog odluke o slanju vojske na rusku granicu bez suglasnosti Sabora.
Nakon mene govorio je Kovač u ime HDZ-a, a nakon njega Maras u ime SDP-a. Mislio sam da će Maras biti lutak, da će ponavljati što je Kovač govorio, ali on se ponio kao muškarac, rekao je da je sramota da se takve odluke donose bez suglasnosti Sabora i da je neodgovorno davati takva obećanja NATO-u bez da se Sabor prethodno pitalo za mišljenje.
U biti, Maras je zauzeo stav kao i ja, i za što bi ja njega onda mogao ili trebao napadati, da ga napadam zato jer je u SDP-u iako vidim da čovjek govori istinu?
Ako bude glasao za slanje vojnika na rusku granicu prvi ću ga napasti i osuditi, ali ako je čovjek normalan i razuman, što mi preostaje nego stisnuti mu ruku?", napisao je Ivan Pernar u popodnevnim satima, a nekoliko puta nakon te objave i dalje je hvalio Marasa.

Nije trebalo dugo čekati Marasov odgovor.

"Pitaju me neki zašto sam blag prema Pernaru? Zašto ne napadam ŽZ kao što napadam MOST? Zašto izgleda da se u mnogočemu slažemo? Govore mi on je demagog koji govori što narod želi čuti.
Ja im kažem nije. Pernar je mlad čovjek sa izraženom osobnošću koji želi dobro svojoj zemlji. Osjećam iskrenost u njegovim govorima. On ne zaslužuje podsmjeh, nego da ga se uvažava.
U nekim stavovina se ne slažemo, ali oko HDZ-a i MOST-a smo suglasni. HDZ je opelješio državu, a MOST je lažna moralna vertikala koja pomaže da poraste cijena struje, kruha, mlijeka i šećera.
Dok bude svoj rado ću sa njime surađivati. Puno rađe nego sa Grmojom, Hasanbegovićem i Reinerom", napisao je Gordan Maras na Facebooku.
 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović će u kampanju za Europski parlament? Borba na društvenim mrežama Milanovića prozvao HDZ-ov ministar, stigao mu odgovor s Pantovčaka: "A kako ide bratov posao s kamionima?!" Vijetnamci angažiranje botova Vijetnamci lajkaju HDZ: "Svi ih kupuju. Netko kupuje iz Vijetnama, netko iz Kozari Puteva"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene