Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najviše izgubili poljoprivrednici

Istri prijeti onečišćenje vode?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici Istre i dalje muku muče s redukcijom vode...

Zamućena voda teče iz slavina istarskih kućanstava. Problemi s vodoopskrbom ne prestaju. Mjere redukcije 1. stupnja i dalje su na snazi. A zbog te odluke najviše su izgubili poljoprivrednici. Urodi su na nekim područjima uništeni i do sto posto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna inspektori vrebaju "Mjere daju rezultate": Oglasio se istarski župan o redukcijama vode, pogledajte koliko su smanjili potrošnju Slika nije dostupna Povećana potrošnja Planira li Zagreb uvesti redukciju vode? Mjere u Istri daju rezultate

'Sustav može doći pod upitnik samo zbog manjih poremećaja, a znamo da svaka kap vode u ovom je trenutku bitna', kaže istarski dožupan Vedran Grubišić.

>> U Istri nestašica vode, stanje u poljoprivredi alarmantno

'Poljoprivreda pati i bez ove redukcije međutim uvođenjem ove redukcije poljoprivreda je došla u poziciju da ima sve uvjete da se na nivou županije proglasi elementarna nepogoda', rekao je Milan Antolović, pročelnik odjela za poljoprivredu i vodoprivredu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene