Maltezer Minnie
Maltezer Minnie Foto: DNEVNIK.HR/Obitelj Šajn

Obitelj Šajn pronašla je psića. Maltezer Minnie nestao je u petak oko 18 sati ispred dvorišta obiteljske kuće. Danas je vraćen vlasnicima.


U zagrebačkoj Dubravi u petak oko 18 sati nestao je psić Minnie. Obitelj Šajn bila je neutješna i za pronalazak maltezera nudila je 1000 eura nagrade. Vlasnik nam je rekao kako je njihov kućni ljubimac ukraden, no ubrzo je priča dobila sretan završetak.

Vezani članci Rotvajler Ulicom je odjeknula stravična vika: Rotvajleri napali ženu dok ih je hranila. Završila je u bolnici Slika nije dostupna VIDEO Talijanski vatrogasci ispod ruševina spasili psa 30 sati nakon eksplozije kuće

"Moj petogodišnji sin je jako žalostan. Uopće nije spavao. Ja se od jutra vozim po Zagrebu, tražim psića, a ne znam zapravo gdje da ga tražim", rekao nam je Davor Šajn, koji se javio redakciji kako bi objavili priču o ukradenom psiću.

Obiteljska susjeda ispričala im je kako je vidjela da maltezera u auto stavlja mlada nepoznata djevojka.

"Naš ljubimac je ukraden. Susjeda je vidjela kako je stao bijeli VW Move Up i kako je mlada plava djevojka psića uzela u ruke i odvela ga", rekao nam je Davor.

Nakon što je priča dospjela u medije, djevojka je Minnie vratila vlasnicima.

"Djevojka nam je vratila psa. Rekla nam je da ga je jučer vidjela na cesti i da ga je skoro pogazila. Nije znala čiji je, te ga je zbog toga odvela na sigurno. Nije htjela novčanu nagradu, nije ni znala koliki iznos smo ponudili za njega. Ipak smo joj dali 500 kuna i zahvalni smo što se naš pas Minnie vratio", ispričala nam je Davorova supruga.