Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Beogradski dnevni list "Glas javnosti" je unatoč prijetnjama objavio nove fotografije i ekskluzivan intervju s Radovanom Karadžićem, za koji tvrde da je snimljen prošlog tjedna, pod naslovom "Vrbuju obitelj da me proda". Ipak, pokazalo se da je riječ o razgovorima s trojicom imenjaka odbjegloga haškoga optuženika.


"Tragajući za dr. Radovanom Karadžićem, novinari Glasa javnosti naletjeli su na niškog liječnika, ali i još trojicu njegovih imenjaka (jedan od njih nije želio publicitet), koji su jasno i glasno tvrdili: "Ja sam taj".

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle Konačno se zna kako se Kate Middleton osjeća nakon Meghaninih izjava, evo što ju je najviše pogodilo Princ Charles, princ William i princ Harry - 4 Harry konačno razgovarao s Williamom i Charlesom, ali možda bolje da nije, detalje je otkrila njegova bliska prijateljica

No, pokazalo se da nijedan od njih nije onaj Radovan Karadžić - najtraženija osoba na planetu - nekadašnji predsjednik Republike Srpske, ratni vođa bosanskih Srba", piše Glas javnosti u broju od srijede.

List donosi i posebno uokviren tekst u kojemu se navodi da su "brojni visoki dužnosnici, kao i domaći i strani mediji pokazali živo zanimanje za najavljenu ispovijed Radovana Karadžića" te da su "neki upozoravali glavnog i odgovornog urednika da je moguće i uhićenje, bude li tekst doista objavljen".

U okviru pod naslovom "Kako smo 'koketirali', a nismo naplatili" Glas javnosti piše kako su se u utorak uredništvu javile "dvije vrlo poznate strane agencije s molbom da (uz novčanu naknadu) rezerviraju fotografije Radovana Karadžića".