Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U prvom ovogodišnjem izvlačenju Eurojackpota dva dobitka od 4,5 milijuna kuna odlaze u Zaprešić i Đurđevac.


Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka ostvarenih u jednom kolu u povijesti ove igre. Ostvareno je pet glavnih dobitaka vrijednih 136.165.428,00 kuna te čak 35 dobitaka u iznosu od 4.511.967,79 kuna, od koji dva odlaze u Zaprešić i Đurđevac.

Vezani članci Eurojackpot, ilustracija Kakva vijest za kraj tjedna, Hrvat osvojio 370 tisuća kuna na Eurojackpotu Slika nije dostupna Otkriveno tko je Hrvat koji je na Eurojackpotu osvojio 4,5 milijuna kuna

Mario K. iz Ferdinandovca nedaleko od Đurđevca jedan je od dvoje hrvatskih sretnika koji su osvojili nešto više od 4,5 milijuna kuna. Za njega se vjerojatno ne bi znalo da svoju sreću nije podijelio s nekolicinom prijatelja koji tajnu ipak nisu mogli držati za sebe.

"Za dobitak sam rekao samo dvojici, trojici prijatelja i vjerojatno nisu mogli izdržati pa se pročulo. Sada mi je žao, ali što je tu je", rekao je Mario za portal klikaj.hr.

Ovaj dvadesetpetogodišnjak je listić za Eurojackpot uplatio prvi put u životu. Kaže da je prolazio kraj kioska u središtu Đurđevca, vidio aparat i odlučio uplatiti listić. 

U 1. kolu igre Eurojackpot, igrači iz 17 zemalja među kojima su i igrači Hrvatske Lutrije, igrali su za maksimalni iznos Eurojackpota od 680.000.0000,00 kuna. Tri igrača iz Njemačke te po jedan iz Danske i Nizozemske pogodili su svih 7 brojeva (5+2) i tako postali novi Eurojackpot milijunaši osvojivši 136.165.428,00 kn.

Osim njih tu je još 35 novih Eurojackpot milijunaša od kojih je i dvoje naših igrača, koji su svoje listiće uplatili u Zaprešiću, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije, Trg dr. Franje Tuđmana 3 i u Đurđevcu, na prodajnom mjestu Tiska, Trg Sv. Jurja. Oni su osvojili svaki po 4.511.967,79 kuna.