Obavijesti Video Pretražite Navigacija
350 radnih mjesta

IKEA dobila građevinsku dozvolu, stiže švedski div!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić uručio je danas rješenje direktoru za nekretnine i razvoj IKEA-e jugoistočne Europe Vladislavu Laliću.

Zagrebačka županija izdala je investitoru IKEA Hrvatska d.o.o. građevinsku dozvolu za gradnju prodajnog centra u Općini Rugvica. Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić uručio je danas rješenje direktoru za nekretnine i razvoj IKEA-e jugoistočne Europe Vladislavu Laliću.

Pročitajte i ovo Gargojl Eskalirao sukob Osveta zbog građevinske dozvole: Izradio skulpturu vijećnika s isplaženim jezikom i postavio je na krov U Pirovcu gradnja nasered ceste - 1 Lavina reakcija I to se može: Zatvorio dio ceste zbog izgradnje septičke jame, a sve po zakonu

>> IKEA stiže u Hrvatsku: U travnju počinju radovi!

>> Promjena plana: Ikea otvara robnu kuću, odgođeno otvaranje trgovačkog centra

IKEA je 27. prosinca službeno podnijela zahtjev za izdavanjem građevinske dozvole za svoju prvu robnu kuću u Hrvatskoj. Kako stoji u priopćenju švedske tvrtke, otvaranje prve robne kuće očekuje se godinu dana od početka izgradnje. Ukupna investicija tvrtke IKEA u Hrvatskoj iznosit će oko 100 milijuna eura, a zaposleno će biti oko 350 radnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene