Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi na zagrebačkoj obilaznici

Visoke kazne za neodgovorne vozače: Reporter Dnevnika Nove TV otkriva i gdje će se vjerojatno stvarati najveće gužve

Aktualno Galerija Vanja Margetić, reporter Nove TV Vanja Margetić, reporter Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Usporena vožnja - 1 Usporena vožnja - 1 Foto: DNEVNIK.hr Usporena vožnja - 2 Usporena vožnja - 2 Foto: DNEVNIK.hr Usporena vožnja - 3 Usporena vožnja - 3 Foto: DNEVNIK.hr +2 Usporena vožnja - 4 Galerija 1/7 >>
I danas se stvaraju kilometarske kolone na zagrebačkoj obilaznici. Zbog gužvi na obilaznici stvaraju se i dodatne gužve na jednoj zagrebačkoj važnoj cesti. Više donosi reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Radovi su i danas usporili vožnju zagrebačkom obilaznicom.

"Evo, 12 je sati i 46 minuta, ovo je početak zastoja na zagrebačkoj obilaznici, poništili smo kilometražu i vidjet ćemo koliko će nam biti potrebno do izlaza Buzin. Dionicu dugu nešto više od 14 kilometara prošli smo za otprilike 36 minuta, prosječna brzina u koloni kojom smo vozili bila je oko 40 kilometara na sat. Dakle, to je računica, nekakvih 14 kilometara za više od pola sata, toliko morate računati ako ćete se voziti ovim dijelom", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Vanja Margetić.

Usporena vožnja - 5 Usporena vožnja - 6 (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlika je to od 13 minuta u idealnim uvjetima. Na pojedinim kilometrima dionice postavlja se privremena regulacija. "Na jednom će se mjestu najvjerojatnije stvarati najveće gužve - riječ je o ulasku na zagrebačku obilaznicu iz smjera Slavonskog Broda, odnosno iz smjera Varaždina", kazao je Margetić.

Pročitajte i ovo Vanja Margetić, reporter Dnevnika Nove TV Velike kolone FOTO/VIDEO Reporter Dnevnika Nove TV o gužvama na zagrebačkoj obilaznici: "Bit će lakše kad se postavi privremena prometna regulacija"

Jedan od alternativnih pravaca za vrijeme trajanja radova na zagrebačkoj obilaznici zasigurno je Zagrebačka avenija iz smjera istoka. Pravac koji će vozači zasigurno koristiti je preko Popovače i Siska. Iz smjera Slavonskog Broda izlaz s autoceste je u Popovaču, smjer Sisak, uključivanje na dio nedovršene autoceste, uključivanje na obilaznicu u Buzinu, nakon zone radova.

Pročitajte i ovo Ilustracija Radovi na obilaznici Naoružajte se živcima! U ovom dijelu Zagreba od utorka će se stvarati ogromne gužve

Zbog neodgovornih vozača koji su po zaustavnoj traci htjeli izbjeći gužvu na terenu je policija, koja će ih u tom naumu spriječiti. Takvo neodgovorno ponašanje stajat će vas 260 eura. Nepoštovanje znakova privremene regulacije prometa iz vašeg će novčanika izvući 60 eura. Najvažniji je oprez - pogrešan potez produžit će ionako usporenu vožnju.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene