Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radovi na obilaznici

Naoružajte se živcima! U ovom dijelu Zagreba od utorka će se stvarati ogromne gužve

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek/Cropix
Prvog radnog dana ovog tjedna zbog radova na zagrebačkoj obilaznici očekuju se velike gužve i prometni kaos.

Iza Uskrsa počinju radovi na južnom kolniku zagrebačke obilaznice A3, u smjeru istoka, između čvorova Jakuševec i Kosnica u duljini šest kilometara. 

Zbog početka radova i postavljanja privremene regulacije prometa, vozit će se jednim prometnim trakom na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Jakuševec i Kosnica te između naplatne postaje Zagreb istok i čvora Križ. Očekuju se očekuju veće kolone vozila i zastoji.

Nakon postavljanja privremene regulacije, vozit će se jednom stranom kolnika s po dva sužena prometna traka u oba smjera između čvorova Jakuševec i Kosnica te jednom stranom kolnika s po jednim prometnim trakom u oba smjera između naplate Zagreb istok i čvora Križ, navodi Hrvatski autoklub (HAK).

Pročitajte i ovo Ilustracija pojačan promet Jak vjetar otežava promet na A1 i A6: Izdan narančasti meteoalarm, ponegdje najavljene i snježne pahulje

U oba smjera mogući su zastoji, osobito u vrijeme velike gustoće prometa.

Preporuča se korištenje obilaznih pravaca, a prolazak izvanrednim prijevozima bit će ograničen. Bit će zatvoren čvor Ivanić Grad iz smjera Zagreba (obilazni pravac je preko čvora Rugvica) te iz smjera Ivanić Grada u smjeru Lipovca (obilazni pravac je preko čvora Križ).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene