Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Huljić otkrio recept kako se obogatiti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema presudi splitskog suda, koja je postala pravomoćna, Mineina pjesma 'Da me oće Stipe' plagijat je pjesme 'Dalmatinke male' Ivana Bašića Baće. Povodom toga, gost emisije '10 do 8', bio je autor Mineine pjesme, osuđeni Tonči Huljić.

Huljić tvrdi kako je presuda postala pravomoćna, ali privremeno. Još uvijek je može odbaciti Vrhovni sud. Upravo je takav slučaj bio i s jednom ranijom presudom za plagijat koju je upravo Vrhovni sud odbacio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Huljić priznao probleme Huljić zahvalan bankama na strpljenju Slika nije dostupna Novi problemi Huljiću prijeti ovrha od gotovo 10 milijuna kuna?

Ovaj svjetski poznati autor tvrdi i kako sudovi rade pod pritiskom, kako je situacija u pravosuđu veoma loša te kad je u pitanju javna osoba, situacija se ne gleda argumentirano.

'Susrećem se barem jednom godišnje s ucjenama kojima se od mene traži novac kako me se ne bi za nešto tužilo', tvrdi Huljić, osvrnuvši se time na činjenicu kako od javnih osoba svi nešto žele.

Huljić je rekao i kako svatko može nekog autora tužiti za plagijat, otkrivši pritom zanimljiv i jednostavan način na koji se građani mogu obogatiti.

Huljićev recept za bogaćenje doznajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene