Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema presudi splitskog suda, koja je postala pravomoćna, Mineina pjesma 'Da me oće Stipe' plagijat je pjesme 'Dalmatinke male' Ivana Bašića Baće. Povodom toga, gost emisije '10 do 8', bio je autor Mineine pjesme, osuđeni Tonči Huljić.


Huljić tvrdi kako je presuda postala pravomoćna, ali privremeno. Još uvijek je može odbaciti Vrhovni sud. Upravo je takav slučaj bio i s jednom ranijom presudom za plagijat koju je upravo Vrhovni sud odbacio.

Vezani članci Slika nije dostupna Povratak 'starij ljubavi': Tonči Huljić ponovo radi na telenoveli! Slika nije dostupna Pogledajte ekskluzivne kadrove sa snimanja spota 'Anarkišta'

Ovaj svjetski poznati autor tvrdi i kako sudovi rade pod pritiskom, kako je situacija u pravosuđu veoma loša te kad je u pitanju javna osoba, situacija se ne gleda argumentirano.

'Susrećem se barem jednom godišnje s ucjenama kojima se od mene traži novac kako me se ne bi za nešto tužilo', tvrdi Huljić, osvrnuvši se time na činjenicu kako od javnih osoba svi nešto žele.

Huljić je rekao i kako svatko može nekog autora tužiti za plagijat, otkrivši pritom zanimljiv i jednostavan način na koji se građani mogu obogatiti.

Huljićev recept za bogaćenje doznajte u priloženom videu.