Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HSP Ante Starčević u četvrtak je predstavio novo zadarsko vodstvo, a demantirali su i da je stranku napustilo čak 1.300 članova.


Predsjednik HSP AS Ivan Tepeš i tajnik Pero Čorić predstavili su novo zadarsko vodstvo i nekoliko starih članova, povratnika nakon što su godinu i pol dana izbivali iz stranke.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Da u Hrvatskom saboru bude križ od 3 metra jer je u Poljskoj 2. Nije u redu da Hrvatska bude sekularna država' Slika nije dostupna IDU KORAK DALJE 'Inicijativa Mosta nije dovoljna, Mesićev ured se mora ukinuti'

Demantirali su i da je zadarske pravaše napustilo čak 1.300 članova. Kažu, radi se tek o 50-ak osoba, a po trenutnom statutu nitko ni nije član zadarskog ogranka jer, kako su pojasnili, nije napravljena revizija.

O izborima i koaliciji s HDZ-om

'Vodimo razgovore s našim prijateljima, a nakon izbora u HDZ-u u nedjelju, ćemo i konkretizirati', kazao je Tepeš na novinarsko pitanje hoće li biti u istoj koaliciji kao i na prošlim parllamentarnim izborima. 

'Ne postoji ni 1 posto šanse da ne idemo s njima na izbore. Do sada me nije ostavila nijedna cura pa neće ni HDZ', našalio se i Čorić.

Nisu željeli komentirati trzavice između SDP-a i HNS-a te njihove izborne liste.

'Jasno je da SDP, HSS i HNS pričaju o foteljama', rekao je Tepeš.

Osvrnuli su se i na najavljeni povratak u politiku bivšeg predsjednika RH Stjepana Mesića.

'Mi ćemo na listama imati nova, mlada imena, a vađenje političara iz 'naftalina', to govori o njima'.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju