Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Hoćemo li i ovaj vikend uživati u suncu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudeći po temperaturama koje su prisutne zadnjih dana, možemo se oprostiti sa zimom i pozdraviti proljeće!

Sutrašnje jutro bit će vedro ili malo oblačno, a u Slavoniji oblačnije. Na kopnu gdjegdje je moguća i kratkotrajna magla. Uglavnom samo u gorskim predjelima moguć je slab mraz.

Pročitajte i ovo Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

>> Toplo vrijeme donosi opasnosti!

U Zagrebu, središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju će biti sunčano  malo oblaka. Biti će ugodno toplo, uz popodnevnu temperaturu višu od 15 stupnjeva. Uz to puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak. Svejedno gdje se nalazite, u Istri, na Kvarneru, u Gorskom kotaru i Lici, sutra vas čeka lijep proljetni dan. Bit će i sunca i topline.

Vikend će u kopnenoj Hrvatskoj donijeti zahladnjenje. Subota će još donekle biti sunčana, ali zato nedjelja nosi oblake, a negdje će pasti i malo kiše. U ponedjeljak u gorju bi moglo biti i snijega. Na Jadranu subota sunčana i topla. U nedjelju i u ponedjeljak oblačnije i hladnije s povremenom kišom. Puhat će bura i sjeverozapadnjak.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene