Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne mogu naći put

Izgubili se na Velebitu: HGSS traga za Poljacima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljski turisti izgubili su se na Južnom Velebitu, na području Nacionalnog parka Paklenice, a ekipe HGSS-a pokušavaju ih locirati.

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) priopćila je večeras kako je u tijeku potraga za dvoje izgubljenih Poljaka na Velebitu, koji su po dojavi za pomoć neozlijeđeni, no ne mogu naći put.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 HGSS-ovac se oporvalja Napadaču iz Kaštela određen istražni zatvor: U njegovoj kući pronađen arsenal ručnih bombi Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

Poljski turisti izgubili su se na Južnom Velebitu, na području Nacionalnog parka Paklenice, a ekipe HGSS-a pokušavaju ih locirati i dovesti na sigurno.

'U zadnjji tren spasili smo obitelj s bebom prije nego što im je bujica odnijela kuću'

U popodnevnim satima su se tri ekipe HGSS-a s čamcima i potražnim psima uključili i u potragu za nestalim slovenskim raftingašom na Muri kod Novakovca.

Na poplavljenom području, navodi ta humanitarna udruga, nekoliko HGSS ekipa odrađuju zadaće za potrebe kriznog stožera. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene