Tomislav Tomašević
Tomislav Tomašević Foto: Patrik Macek/Pixsell

Zahuktava se predizborna atmosfera u Zagrebu. HDZ se žestoko obrušio na Tomislava Tomaševića, gradonačelničkog kandidata Zagreb je naš!


HDZ je žestoko napao Tomislava Tomaševića, gradonačelničkog kandidata Zagreb je naš! Na Facebook profilu stranke napisali su podugačak post kojeg su naslovili "Uspio nemoguće - proroštvima sustigao Bernardića". 

Vezani članci Tomislav Tomašević, zagrebački gradonačelnik Tomašević čestitao Vatrenima: "Nestrpljivo iščekujemo sljedeću utakmicu i nove pobjede" Crobarometar - ožujak, drugi dio - 01 Koji su političari najpopularniji? Doznajemo i koji problemi građane najviše tište te koliko njih se brine oko korone

"Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja HR građana i širenja crnila sve više naliči na Davora Bernardića. Ili Gordana Marasa i Sinišu Hajdaša Dončića, ako vam je draže.

Tako g. Tomašević ovih dana izražava "jaku zabrinutost da nam novac za obnovu iz Fonda solidarnosti EU ne ostane neiskorišten". Ne samo da HR pred sobom ima 18 mjeseci kako bi iskoristila ta sredstva, nego šef platforme Nemožemo! "zaboravlja" da je ZG ljevica svakodnevno optuživala Vladu RH da kasni sa zahtjevom Europskoj Komisiji za dodjelu sredstava iz toga istoga europskog fonda & zloguko "proricala" da ga "neće stići, neće uspjeti poslati", a pritom ili nisu znali ili su svjesno prešućivali da se zahtjev ne može službeno uputiti prije verificirane procjene šteta prema metodologiji Svjetske banke i EU-a - koja ima svoju točno određenu proceduru.

A kako je završila ta "drama", taj ili neznalački ili podmetački igrokaz? Zahvaljujući upravo kvalitetno pripremljenom zahtjevu naše Vlade, a ne aktivističkim parolama & neodmjerenim riječima, HR je iz Fonda solidarnosti EU dobila bespovratnih 683 milijuna € - najveći iznos pomoći po glavi stanovnika nekoj državi u povijesti tog fonda!

Možemo konstatirati da je g. Tomašević svojom zajapurenom malicioznošću uspio sustići dvojicu najpoznatijih zlih proroka SDP-a - "Nostradamusa" Bernardića, koji je "najavljivao" da će 400.000 HR radnika dobiti otkaz uslijed epidemije, & "Babu Vangu" Hajdaša Dončića, koji je zazivao da će naša zemlja "uskoro imati" 10.000 novozaraženih dnevno. SDP i Nemožemo! neće u koaliciju, ali im je modus operandi isti: što gore za Hrvatsku - to bolje za njih", navodi se na službenim stranicama HDZ-a. 

USPIO NEMOGUĆE - “PROROŠTVIMA“ SUSTIGAO BERNARDIĆA! Tomislav Tomašević svojim biserima & pokušajima zastrašivanja 🇭🇷...

Objavljuje HDZ - Hrvatska demokratska zajednicaČetvrtak, 11. veljače 2021.