Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruke o jedinstvu

HDZ slavi 29. rođendan: ''Hrvatsku vodimo baš tamo gdje je želio predsjednik Tuđman"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ slavi 29. rođendan. U prostorijama nogometnog kluba Jarun, gdje je i održana osnivačka skupština stranke, okupilo se nekoliko stotina članova predvođenih vodstvom HDZ-a.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković poručio je kako je to velika i snažna stranka koja danas uživa međunarodni ugled te da su ostali čvrsti i konsolidirani s osjećajem domoljublja i državotvornosti.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Nakon objave Crobarometra Plenković komentirao istraživanje Dnevnika Nove TV: ''Kad se HDZ zalaufa, bit ćemo kao zagorski cug'' Andrej Plenković Propucavanje Turudićeva automobila Plenković: ''Neki pucaju, a neki viču''

''Smjer kojim vodimo Hrvatsku, vodimo baš tamo gdje je želio predsjednik Tuđman. I mislim da je tu važno da svi prepoznate pokušaj onih koji bi htjeli doći na mjesto HDZ-a kako bi nas destabilizirali, u tome neće uspjeti'', kaže Plenković.

''Što se tiče jedinstva stranke, mislim da je HDZ najjači kad mu predstoji neka borba pa ta borba ujedini HDZ tako da mislim da je jedinstvo HDZ-a tu'', rekao je Darko Milinović, član Predsjedništva HDZ-a.

Na ovaj slavljenički dan stigla je i Ivana Maletić, a znamo da nije dijelila stavove Andreja Plenkovića, barem kad je riječ o Istanbulskoj konvenciji. No, nismo vidjeli one koje je Plenković nedavno smijenio s funkcija tajnika u stranci – Davora Ivu Stiera i Miru Kovača.

Od Plenkovića se u pozdravnom govoru čulo mnogo pozitivnih poruka članstvu stranke i koliko su čvrsti i jedinstveni, kako su sa iznad 30 godina iskustva najmoćnija stranka.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene