Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenim mrežama

HDZ o učiteljici koja je pozirala s pištoljem u ruci: "To je zabrinjavajuće i tužno"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski HDZ reagirao je na fotografije na kojima profesorica hrvatskog jezika u splitskoj Ekonomsko-birotehničkoj školi pozira s pištoljem u rukama.

"Zabrinjavajuće je i tužno kada osoba pozira s vatrenim oružjem u ruci i to objavljuje na društvenim mrežama, a još je posebno žalosno kada to čini članica Glavnog odbora SDP-a i predsjednica Savjeta za obrazovanje SDP-a Split Suzana Kačić Bartulović, uz to i dugogodišnja profesorica u jednoj splitskoj srednjoj školi", poručuju iz stranke.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Grbin o pregovorima s Domovinskim pokretom i Milanoviću: "Ja mu na tome zahvaljujem" HDZ prozvao Peđu Grbina preko Facebooka Izbori su za tjedan dana HDZ prozvao Grbina: "Abdicirao je, a sada se hoće sučeljavati"

Navode kako ovdje nije riječ o jednom ekscesu, već "jednom u nizu kontroverznih događaja u djelovanju navedene profesorice i visoke dužnosnice SDP-a, koja svojim djelovanjem šalje poruke radikalizacije i podjela koje su u potpunoj suprotnosti sa samim temeljima učiteljskog poziva".

"Za one čiji je posao odgoj i obrazovanje djece i mlađih naraštaja, od kojih se očekuje poseban senzibilitet prema mladima i porukama koje se šalju, nema opravdanja za takav potez. Posebno nas čudi što, kao javna osoba i političarka, nije svjesna štetnosti te fotografije i nijednom nije osjetila potrebu ispričati se svojim učenicima, njihovim roditeljima i javnosti, već događaj kvalificira kao 'pokušaj ušutkavanja'! Ili je to jedan primjerak sadržaja 'novog' SDP-a koji želi pokazati novoizabrani predsjednik Peđa Grbin?" zaključuje splitski HDZ. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene