Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG RADOVA

HAK poziva na oprez: Na autocesti Zagreb - Karlovac kolona duga kilometrima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HAK-a su upozorili i da će noćas od 21 sat do 6 ujutro biti zatvorena dionica autoceste između čvorova Delnice i Oštrovica u smjeru Rijeke, zbog radova u tunelima Sopač i Vrata. Obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar.

Na autocesti Zagreb - Karlovac zbog radova velika je gužva pa je na nekim mjestima kolona u smjeru Zagreba duga čak 6,5 kilometara, javlja HAK. Zastoji počinju već kod Draganića, a vozači javljaju da stoje u koloni i do 15 minuta, piše Radio Mrežnica.

Pročitajte i ovo Ivana Mišlov - 1 prognoze iz HAK-a Kakvo je danas bilo stanje na cestama? Iz HAK-a otkrili gdje su bile najveće gužve, ali i kada će biti prvi ovogodišnji udarni vikend Gužva na pristaništu Valbiska Podaci HAK-a Zbog početka turističke sezone stvaraju se gužve na cestama: Provjerite gdje su najduže kolone

Kako navode u HAK-u, na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje pa vozače mole za strpljenje i upozoravaju da poštuju privremenu prometnu signalizaciju i ograničenja brzine.

Nadalje, izvješćuju kako će u noći 5. na 6. lipnja na autocesti Rijeka - Zagreb od 21 do 6 sati ujutro biti zatvorena dionica između čvorova Delnice i Oštrovica u smjeru Rijeke, zbog radova u tunelima Sopač i Vrata. Obilazak je starom cestom kroz Gorski kotar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene