Gužva na granici, ilustracija
Gužva na granici, ilustracija Foto: Robert Anic/Pixsell

Smanjena je jutros vidljivost zbog magle mjestimice u unutrašnjosti, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi, javio je Hrvatski autoklub (HAK) koji vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.


Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Križ i čvora Ivanić Grad u smjeru Bregane, vozi se jednom prometnom trakom uz ograničenje brzine 100 km/h.

Vezani članci Velike gužve kod naplatnih kućica Lučko - 10 Prometna nesreća između čvorova Jankomir i Lučko, kolona duga oko dva kilometara Velike gužve kod naplatnih kućica Lučko - 5 Kaos na cestama: Strankinja se pokušala švercati na Lučkom, rampa pala na automobil, a ona pobjegla. Kod Rijeke već drugo vozilo u krivom smjeru, ovaj put - autobus

Na pojedinim državnim cestama u priobalju zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona povodom Dana antifašističke borbe bit će 21. lipnja od 15 do 23 sata te 22. lipnja od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1.

Na graničnim prijelazima se u teretnom prometu na izlazu iz zemlje čeka sat i pol na Bregani i sat vremena na Macelju.

U pomorskom prometu nema poteškoća.