Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HAK: Mjestimice mokre ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mokrih kolnika ima u Istri, Lici, Gorskom kotaru te mjestimice u Dalmaciji i u središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Zbog razminiranja od danas do 29. travnja povremeno će biti zatvaran izlaz na čvoru Skradin na autocesti A1 Zagreb - Split: od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 18 sati, te od petka do nedjelje od 8 do 13 sati, a vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata. Obilazak za Skradin moguć je državnim cestama preko čvorova Pirovac (iz smjera Zagreba) odnosno Šibenik (iz smjera Splita).

Pročitajte i ovo Ilustracija EU financira samo dio Vozači na rubu živaca zbog raskopanih cesta: ''Radovi negdje traju već treću zimu, a novca za dovršetak nema'' HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala...

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Na ostalim graničnim prijelazima nema poteškoća. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila teža od 9 tona. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene