Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mokrih kolnika ima u Istri, Lici, Gorskom kotaru te mjestimice u Dalmaciji i u središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski autoklub.


Zbog razminiranja od danas do 29. travnja povremeno će biti zatvaran izlaz na čvoru Skradin na autocesti A1 Zagreb - Split: od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 18 sati, te od petka do nedjelje od 8 do 13 sati, a vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata. Obilazak za Skradin moguć je državnim cestama preko čvorova Pirovac (iz smjera Zagreba) odnosno Šibenik (iz smjera Splita).

Vezani članci Snijeg stvara probleme na cestama (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Snijeg je zabijelio prometnice: HAK ima šest važnih savjeta koji će vam olakšati vožnju Stanje na cestama (Foto: Carsten Rehder/Pixsell) Ako krećete na put, budite oprezni i strpljivi: Gusta magla otežava promet, HAK upozorava na "crne točke" i nesreće

Pojačan je ulaz teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. Na ostalim graničnim prijelazima nema poteškoća. Granični prijelaz Gunja-Brčko zatvoren je za teretna vozila teža od 9 tona. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

Trajekti plove prema redu plovidbe.