Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove optužbe

Grmoja: "Kolinda i Narodne novine rade za HDZ i vikendom, samo kako bi Plenković dobio novac za izbornu propagandu"

Nikola Grmoja (Dnevnik.hr)
Nikola Grmoja (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Nikola Grmoja (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svom je Facebook profilu objavio link na Narodne novine koje su već danas objavile Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe i referenduma.

Narodne novine u subotu su objavile Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe i referenduma, prema kojem se strankama dopušta potrošiti više novca za kampanje nego do sada.

Pročitajte i ovo Ivan Penava, Andrej Plenković Oglasio se i Grmoja Penava poručio Plenkoviću: ''Pozivam te na dvoboj kao muškarac muškarca'' Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja program predstavio Grmoja Most ima prijedlog za smanjenje jedne od najvećih ovisnosti: "Zabranit ćemo reklamiranje i ograničiti broj aparata"

Na to je na svojoj Facebook stranici reagirao Nikola Grmoja:

''Plenković i Jandroković su jutros osobno na Pantovčak odnijeli Zakon o financiranju političkih aktivnosti predsjednici na potpisivanje i odmah je objavljen u Narodnim novinama. I Kolinda i NN rade za HDZ i vikendom samo kako bi Plenković dobio novac za izbornu propagandu, TV spotove i jumbo plakate! U što biste vi uložili taj novac?'', napisao je Grmoja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene