Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na svom je Facebook profilu objavio link na Narodne novine koje su već danas objavile Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe i referenduma.

Galerija


Narodne novine u subotu su objavile Zakon o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe i referenduma, prema kojem se strankama dopušta potrošiti više novca za kampanje nego do sada.

Vezani članci Andrej Plenković, Nikola Grmoja, Božo Petrov (Foto: Pixell) MOST bocnuo HDZ: "Jel' ste se stisli?", HDZ nije ostao dužan: "Stislo je vas odavno" Sudnica (Foto: Dnevnik.hr) Apsurdna situacija na natječaju za Visoki kazneni sud: Suci ocijenjeni prema nevažećim pravilima, a ministar tvrdi - to nije protuzakonito

Na to je na svojoj Facebook stranici reagirao Nikola Grmoja:

''Plenković i Jandroković su jutros osobno na Pantovčak odnijeli Zakon o financiranju političkih aktivnosti predsjednici na potpisivanje i odmah je objavljen u Narodnim novinama. I Kolinda i NN rade za HDZ i vikendom samo kako bi Plenković dobio novac za izbornu propagandu, TV spotove i jumbo plakate! U što biste vi uložili taj novac?'', napisao je Grmoja.