Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministarstvo zdravstva izvijestilo

Nema više opasnosti od trovanja plinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na temelju praćenja koncentracija kisika, ugljikova monoksida, ugljikova dioksida i metana na objektu Portun-Ferum d.o.o. iz Priobalne 15, u Susedgradu, gdje su u subotu smrtno stradala dvojica radnika, zaključeno je kako je prošla akutna opasnost za ljudsko zdravlje na tom području.

Mjerenja su obavljana svakodnevno od subote, 18 rujna, u 23 sata, do srijede, 22. rujna, u 12 sati, i svi nalazi su bili uredni, ističe Ministarstvo. Zbog brojnih nepoznanica u vezi s plinom ili plinovima koji su uzročnici smrtnog trovanja dvojice radnika, biti će napravljen plan daljnjeg nadzora objekta i njegove okolice.

Pročitajte i ovo Kupaonica, ilsutracija (Foto: Getty Images) nije pokvareni bojler Utvrđen uzrok trovanja djeteta ugljikovim monoksidom u Osijeku Energenti; ilustracija - 1 I nakon travnja Dnevnik Nove TV doznaje što donosi novi paket Vladinih mjera: Poznato je što će biti s cijenama struje, plina i 30 osnovnih proizvoda

>> Još nepoznato što je ubilo radnike u Jankomiru

>> Ne zna se tko je poslao uzorke plina, obdukcija se ne obavlja

Zaposlenici tvrtke Portun-Ferrum u subotu, 18. rujna, umrli su u podrumu tvrtke od trovanja plinom, a sve okolnosti nesreće još uvijek nisu poznate. Njihov kolega koji im je htio pomoći i uspio se izvući iz podruma, te dvojica policajaca koja su prvi došli na mjesto nesreće, također su imali simptome trovanja plinom te im je pružena liječnička pomoć. (HIna)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene