Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Peti dan od smrti radnika

Ne zna se tko je poslao uzorke plina, obdukcija se ne obavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sada se ne zna tko je uzeo uzorke plina iz podruma zagrebačke tvrtke Portun Ferrun u kojem su poginula dvojica radnika.

Još uvijek se ne zna tko je uzeo plin i poslao ga na analizu u Ljubljanu, a također je nepoznato od čega su smrtno stradala dvojica radnika, piše Večernji list. Obiteljima radnika rečeno je u zavodu za sudsku medicinu da će se obdukcija napraviti nakon što stignu nalazi iz Ljubljane. obitelj jednog radnika tvrdi da su nalazi stigli.

Pročitajte i ovo Zbog pogrešne oznake krivo tijelo je kremirano i zakopano na pogrešnom mjestu Obitelji su zgrožene Kremirali krivu osobu i pokopali drugu umjesto nje: "Kajemo se zbog ove situacije" Nestala Snježana Doničar Zadravec U bolnici Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju, slijedi sudska obdukcija

>> Još nepoznato što je ubilo radnike u Jankomiru

>> Radnici umrli zbog ilegalnih odlagališta otpada?

Za Večernji list su ispričali kako su nalazi dokazali da ne postoji opasnost i da je riječ o dioksidu, monoksidu ili dušiku. Ističu da je sigurno otvoriti lijesove kako bi se obavila obdukcija, no to se još uvijek nije dogodilo. U Zavodu za sudsku medicinu rekli su im da za obdukciju još uvijek nije stigao nalog iz MUP-a. Iz zagrebačke policije poručuju kako suosjećaju s obiteljima stradalih radnika i ispričavaju se zbog neugodnosti. No, ni oni ne znaju tko je poslao na analizu u Ljubljanu uzorke plina uzete iz podruma.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene