Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero uhićenih

Gospić: U tijeku krim istraga protiv djelatnika Hrvatskih šuma zbog zloporabe ovlasti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nad dvoje jučer uhićenih djelatnika Hrvatskih šuma Gospić, osumnjičenih za zloporabu položaja i ovlasti te dvoje Karlovčana, uhićenih i osumnjičenih za suradnju s njima.

Iz Hrvatskih šuma jučer je priopćeno su privedeni D. Konjikovac, pomoćni komercijalist za nabavu - skladištar Uprave šuma u Gospiću te bivša zaposlenica Hrvatskih šuma, A. Milković koja je kod njih radila do rujna 2013.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Iz karlovačkog neslužbenog policijskog izvora doznaje se da dvoje uhićenih Karlovčana vode trgovački obrt.

Prema pisanju medija četvero uhićenih sumnjiči se za sklapanje fiktivnih ugovora vrijednih gotovo 1,8 milijuna kuna.

Uhićena četvorica iz Hrvatskih šuma, sklapali fiktivne ugovore

Nad sve četiri osobe danas se, u suradnji s Državnim odvjetništvom, provodi kriminalistička obrada zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe položaja i ovlasti, nakon čega će sudac istrage odlučiti hoće li biti pušteni na slobodu ili će im se odrediti pritvor, doznaje se od glasnogovornice ličko-senjska Policijske uprave Maje Brozičević.

Iz Hrvatskih šuma su jučer naveli da će s istražnim tijelima surađivati u svim segmentima postupka, a istragu u tijeku ne mogu komentirati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene