Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U požaru u karlovačkom predgrađu Velikoj Jelsi, zaseoku Perinčićima, jedna je kuća izgorjela i jedna je znatno oštećena, a dalje širenje vatre spriječili su vatrogasci.


"Još se gasi, ali je požar pod kontrolom", izjavio je za vatrogasni zapovjednik karlovačke Javne vatrogasne postaje Miroslav Rade tijekom intervencije.

Vatra je progutala kuću obitelji Muža, susjedna kuća obitelji Linac znatno je oštećena, a širenje požara na jednu gospodarsku zgradu i treću kuću vatrogasci su uspjeli spriječiti.

Vezani članci Požar nebodera u Londonu - 3 Više od 100 vatrogasaca bori se s požarom na neboderu od 19 katova Vatrogasci na terenu, ilustracija Planula obiteljska kuća u Benšćici, policija i vatrogasci još uvijek na terenu

>> Borba s vatrenom stihijom: U 'pogonu' i vojska i kanaderi!

Miroslav Rade izjavio je na požarištu da je požar buknuo u 16,30 sati te da su intervenirali pripadnici karlovačke Javne vatrogasne postrojbe i dva dobrovoljna vatrogasna društva, iz Jelse i Tuškana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.