Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci brzo reagirali

Gori i u Karlovcu: Vatra progutala jednu kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru u karlovačkom predgrađu Velikoj Jelsi, zaseoku Perinčićima, jedna je kuća izgorjela i jedna je znatno oštećena, a dalje širenje vatre spriječili su vatrogasci.

"Još se gasi, ali je požar pod kontrolom", izjavio je za vatrogasni zapovjednik karlovačke Javne vatrogasne postaje Miroslav Rade tijekom intervencije.

Vatra je progutala kuću obitelji Muža, susjedna kuća obitelji Linac znatno je oštećena, a širenje požara na jednu gospodarsku zgradu i treću kuću vatrogasci su uspjeli spriječiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nije joj prvi put Žena (67) kod Karlovca zapalila kuću pa sve dojavila policiji: Uhićena je Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

>> Borba s vatrenom stihijom: U 'pogonu' i vojska i kanaderi!

Miroslav Rade izjavio je na požarištu da je požar buknuo u 16,30 sati te da su intervenirali pripadnici karlovačke Javne vatrogasne postrojbe i dva dobrovoljna vatrogasna društva, iz Jelse i Tuškana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene