Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"nemam komentara"

Gordana Buljan Flander dala otkaz u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba

Gordana Buljan Flander
Gordana Buljan Flander Foto: DNEVNIK.hr
Gordana Buljan Flander dala je otkaz u Poliklinici za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba.

Nekadašnja ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, Gordana Buljan Flander, nakon što je uživo u Dnevniku Nove TV dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice, sada je dala i otkaz u Poliklinici.

Zvali smo i Buljan Flander za komentar. "Nemam vam ja na to komentara. Ne, ne, nemam komentara", rekla je.

"Prof.dr.sc. Gordana Buljan Flander je nakon neopozive i od Upravnog vijeća prihvaćene ostavke na mjesto ravnateljice, dana 29.9.2021. godine, dala otkaz na mjesto zaposlenice u Poliklinici, koji je prihvaćen. Na osobnu odluku prof.dr.sc. Gordane Buljan Flander, ne bih, u ovome trenutku, imali daljnjih komentara", izvijestili su iz Poliklinike.

Ostavku na mjesto ravnateljice podnijela je uživo u Dnevniku Nove TV. "Gospodine gradonačelniče, nakon što tri mjeseca nisam uspjela doći do vas, tražeći podršku za rad ustanove, ja vam večeras podnosim neopozivu ostavku. Nadam se da ćete naći stručnjaka, ili da ga već imate, koji će nastaviti voditi ovu ustanovu na način da i dalje ostane prepoznata i primjer prakse u Europi. Poštujem pravo svakog gradonačelnika da bira svoje suradnike'', izjavila je tada.

Pročitajte i ovo Gordana Buljan Flander Nakon lavine reakcija Buljan Flander u Dnevniku Nove TV dala neopozivu ostavku: ''Gospodine gradonačelniče...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna zatražen nadzor Tomašević smjenjuje Upravno vijeće Poliklinike za zaštitu djece: "Mislim da je dobro da se ta stvar raščisti"

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u rujnu je smijenio Upravno vijeće Poliklinike. Razlog tome je bila odluka Općinskog građanskog suda u Zagrebu u kojoj je sudac Andrija Krivak zabranio jednom portalu da piše o ravnateljici Poliklinike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene