Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ublažio kritike

Maras: Mi dajemo potporu zaštiti nacionalnih interesa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar Maras poručio je MOL-u da pokrene investicije u Ini. 'To je puno efektniji način podrške i iskazivanje namjere nego kad nešto kažeš', smatra Maras.

Zoltan Aldott, šef Ine i član MOL-ovog pregovaračkog tima jučer je u razgovoru za Dnevnik Nove TV ponudio hrvatskoj Vladi ruku pomirenja. Aldott tvrdi da MOL želi ostati strateški partner u INI i što prije postići dogovor s Vladom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako sve ne demantiraju Vrdoljak prijeti MOL-u: 'Pustit ćemo audio snimku pregovora u javnost' Slika nije dostupna Nesuglasice Što s Inom? MOL živi u neznanju, a Hrvatska još razmišlja

Ministar gospodarstva i glavni vladin pregovarač Ivan Vrdoljak izjavu nije želio komentirati. Ministar Gordan Maras ublažio je prošlotjedne kritike kolegi Vrdoljaku koji je najavio da će Vlada otkupiti dionice INE, a MOL-u poručio neka pokrene investicije u Ini.

VIDEO Predsjednik Uprave Ine: Očekujem dogovor s hrvatskom Vladom

'To je puno efektniji način podrške i iskazivanje namjere nego kad nešto kažeš. Dok ne dogovorimo što i kako je moguće realno napraviti mislim da nema potreba da spekuliramo o tome u javnosti. Znači ono čemu daje SDP i cijela Vlada potporu onima koji se time bave je da zaštite nacionalni interes', poručio je ministar Gordan Maras.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene