Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Predsjednik Uprave Ine: Očekujem dogovor s hrvatskom Vladom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Uprave Ine Zoltan Aldott prvi intervju nakon posljednjih propalih pregovora između MOL-a i hrvatske Vlade dao je Mislavu Bagi. Odgovarao je na pitanja o tijeku pregovora, budućnosti Ine i mogućoj prodaji dionica hrvatskoj Vladi.

Zoltan Aldott je rekao da misli kako pregovorima, unatoč dosadašnjem neuspjehu, nije kraj te da vjeruje kako se dvije strane mogu dogovoriti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako sve ne demantiraju Vrdoljak prijeti MOL-u: 'Pustit ćemo audio snimku pregovora u javnost' Slika nije dostupna Maras 'oprao' Vrdoljaka 'Tek kad se nešto dogovori onda se to izlaže javnosti, to je politika SDP-a'

Na direktno pitanje Mislava Bage o neiskrenosti MOL-a i pokušaju uništavanja Ine odgovorio je kako misli da to nije istina.

„Mi smo investirali puno u Inu i radimo za njezinu budućnosti, želimo jaku kompaniju u Hrvatskoj i regiji“, rekao je i dodao kako MOL i dalje želi ostati u Ini. „Mi smo tu već 10 godina i želimo investirati i želimo raditi za budućnost Ine“, odgovorio je Aldott.

Zoran Milanović o pregovorima s MOL-om: 'Vlada ima okvir, a novac koji se spominje, nemamo'

Nije htio komentirati najavu ministra gospodarstva Ivana Vrdoljaka o kupnji dionica Ine od MOL-a, a na pitanje je li MOL spreman prodati svoje dionice, odgovorio je: „Ne mogu o tome razgovarati“. Na kraju je rekao kako se nada da će pregovori uskoro biti uspješno dovršeni.

„Vrlo je važno da najveći dioničari imaju isto mišljenje o budućnosti Ine i njezinom razvoju. To je, mislim, najvažnija stvar za Inu“, zaključio je Aldott za Dnevnik Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene