Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GORDAN JANDROKOVIĆ

Predsjednik Sabora otkrio kad bi moglo biti poznato ima li Andrej Plenković parlamentarnu većinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Prva plenarna sjednica bit će 7. lipnja, dakle idući tjedan, i u okviru zakona, Ustava i poslovnika Hrvatskog sabora na toj prvoj sjednici predsjednik hrvatske Vlade treba predložiti nove ministre", kazao je Gordan Jandroković.

Tko koga podupire u Hrvatskom saboru i ima li predsjednik Vlade Andrej Plenković parlamentarnu većinu znat će se sljedeći tjedan, nakon lokalnih izbora.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković je odgovarajući na novinarske upite jutros na Mirogoju rekao da će sutra predsjedništvo utvrditi dnevni red za plenarnu sjednicu na kojoj će premijer Plenković predložiti nove ministre.

"Sutra imamo sjednicu predsjedništva, koja uvijek treba doći prije nego što sazovemo plenarnu sjednicu Hrvatskog sabora. Prva plenarna sjednica bit će 7. lipnja, dakle idući tjedan, i u okviru zakona, Ustava i poslovnika Hrvatskog sabora na toj prvoj sjednici predsjednik hrvatske Vlade treba predložiti nove ministre. Očekujem da će tako i biti", kazao je Jandroković.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene