Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici policije Federacije Bosne i Hercegovine obavili su prvi razgovor s Branimirom Glavašem koji boravi u Hercegovini i sada se čeka što će zatražiti hrvatska strana, izjavio je ravnatelj Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova FBiH Zlatko Miletić.


'Prijavio nam je više adresa gdje boravi i gdje bi mogao boraviti na području FBiH. On se maksimalno stavio na raspolaganje', kazao je Miletić za 'Dvnevni avaz'. Nije, međutim, kazao gdje je točno obavljen razgovor s Glavašem.

Vezani članci Slika nije dostupna Glavaš u Zenici nema povlašteni tretman Slika nije dostupna Sabor traži da Glavašu ukinu tužbu kojom traži plaću

Miletić je dodao kako je Glavaš bio 'jako korektan' tijekom razgovora s policijskim inspektorima te je istaknuo kako policija u BiH ništa niti ne može poduzeti protiv njega dok to ne zatraži Hrvatska.

>> Glavaš rekao Sanaderu 'Doviđenja' i otišao u BiH

>> Glavaš poručio: Treći put me neće hapsiti!

>> Glavaš osuđen na deset godina zatvora!

'Mi smo Glavaša izvjestili kako ćemo ga, ukoliko dobijemo zahtjev Ravnateljstva MUP-a RH, pozvati i s njim obaviti obavijesni razgovor', rekao je Miletić. U tom slučaju sudjelovat će i pravosudna i tužiteljska tijela BiH, sukladno zakonu, rekao je Mileti. uz dodatak kako je Glavaš kazao kako će se 'rado odazvati kada god ga pozovu'. Miletić je jo jednom potvrdio kao je Glavaš potpuno zakonito stekao državljanstvo BiH.