Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuta neizvjesnost

Sanader: Bajs ostaje ministar turizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sadašnji ministar turizma Damir Bajs ostaje obavljati tu dužnost, rekao je danas Josip Friščić prije početka sjednice Vlade. Na samom početku sjednice i premijer Ivo Sanader rekao je da 'Bajs ostaje u Vladi.'

Tako je prekinuta nezvijesnost oko ostavke ministra turzima Damira Bajsa, piše Večernji list. Friščić je to potvrdio i dodao da za njega i premijera Sanadera Bajsov rad nikada nije bio upitan. Naime, nakon što je Sanader prekrižio smanjenje PDV-a u Bajsovom predloženom paketu za spas turizma, danima se nagađalo trguje li Bajs s ostavkom ili uistinu misli otići.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gost Dnevnika Nove TV Ministar Gari Cappelli otkriva hoće li se uvesti Cro kartice i smanjiti PDV u turizmu Slika nije dostupna Slijede ulaganja Dodatni motiv posjeta turista: 'Odlična stvar, štedimo na vremenu'

Sanader: Ministar Bajs ostaje u Vladi

Ministar turizma Damir Bajs ostaje u Vladi, izjavio je danas premijer Ivo Sanader na početku sjednice Vlade. 'Kao što vidite, na sjednici je ministar Bajs, koji je sa mnom razgovarao o mogućem odlasku iz Vlade. On ostaje u Vladi', istaknuo je premijer Sanader, dodavši da će se Bajs obratiti novinarima.

Napomenuo je da je ministar Bajs zajedno sa svojim timom predložio dobar akcijski plan za hrvatski turizam koji su podržali i Vlada i Ekonomsko vjeće. 'Ako je bilo propitkivanja, odlukom o prihvaćanju Akcijskog plana sve su dvojbe riješene', poručio je Sanader.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene