Predizborna kampanja je počela i ako je suditi po prvim predizbornim plakatima, biti će šarena, s naglaskom na negativno.


Za razliku od nezamjetnih Europskih izbora, stranke i kandidati su kampanju za Lokalne izbore dosta rano počeli plakatima.

Vezani članci Milan Bandić Je li se s akcijom u Zagrebu čekalo predugo? Stručnjaci i pravnici u raskoraku: "Može se dogoditi da se novac opere i da nikad više nema traga", "Uvijek se želi zahvatiti što više riba" Zlatko Canjuga - 5 Njihove političke polemike bile su legendarne, a evo što Zlatko Canjuga danas kaže o Milanu Bandiću

>> Ostojić predstavio svoj program ironizirajući Bandića

SDP na svojim plakatima u Zagrebu, primjerice, ističe gradske probleme koje, po njihovom mišljenju, nije riješio aktualni gradonačelnik Milan Bandić, dok se HDZ odlučio za klasičniji pristup sa slikom svoje kandidatkinje za gradonačelnicu.

Izborni plakati u Zadru

I u Zadru već traje predizborni rat plakatima. Nakon što se 8. ožujka na udaru nasao SDP, a naručitelj plakata ostao poslovnom tajnom, u petak je grad bio oblijepljen plakatima protiv HDZ-a.

Primoštenski načelnik Stipe Petrina je u svom stilu započeo kampanju za lokalne izbore. Na Jadranskoj magistrali Šibenik-Vodice postavio je plakate s uvredljivim sadržajem.

Ups!

A predizborni plakat HDZ-ovog kandidata dr. Tomislava Novinščaka osvanuo je uz plakat jednog seks shopa. Slučajno ili ne, pozornost je dobio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook