Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Festival čokolade u Opatiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi Festival čokolade "Opatijska bajadera", u tijeku koje će posjetiteljima biti ponuđen velik izbor slastica te drugi "čokoladni" i zabavni programi, održat će se u Opatiji od 1. do 3. prosinca, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u opatijskoj gradskoj upravi.

Festival će biti otvoren 1. prosinca zabavnoglazbenim programom u Zlatnoj dvorani hotela "Imperijal" u kojoj će biti i prodajna izložba "Kraševih" proizvoda. Program se nastavlja isti dan događajima u opatijskim hotelima i drugim prostorima. Među ostalim, najavljeno je otvorenje triju izložaba - "Bajadera", "Od kakaovca do čokolade" i "Ambalaža kroz povijest" te prikazivanje filma "Chocolate".

Pročitajte i ovo Ilustracija Opoziv proizvoda Povlači se popularna čokolada: Provjerite jeste li je kupili, može se vratiti Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

Drugi dan bit će održana revija i promidžbena prodaja prigodnih torta pripravljenih u "Liburnia Riviera Hotelima" te otvorena izložba radova učenika opatijske Ugostiteljske škole. Najavljene su kreativne dječje radionice, dramska i čakavska igraonica te natjecanje u crtanju.

Studenti Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci priredit će izložbu slatkih suvenira, učenici osnovnih i srednjih škola glazbeni program, a "Kraš" će prikazati proizvodni program za hotele i ugostiteljske objekte.

Festival će biti zatvoren prigodnim dječjim glazbenim programom u hotelu "Imperijal".

Tijekom Festivala u opatijskim će hotelima, kavanama, restaurantima i na prodajnim mjestima opatijskog "Radnika" biti priređeni "slatki čoko punktovi" na kojima će se nuditi čokoladne slastice po promotivnim cijenama.

Prvi Festival čokolade priredili su grad Opatija, opatijska
Turistička zajednica, Festival Opatija i "Kraš".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene