Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zagrebu je sinoć u 21 sat na Trgu bana Jelačića počelo okupljanje 'facebookera' koji su potom krenuli u klub Gjuro II na facebook party.


Događaj, koji se održavao paralelno u svim glavnim gradovima svijeta, bio je samo povod da i naša ekipa pobliže istraži ovaj globalno popularni internet fenomen.

Vezani članci PR Vesela Imogenova ljetna zabava na Vidikovcu u Maksimiru DJ Indy otvorio je Studio Live Sessions koje donosimo u suradnji s A1 Ekskluzivan nastup hrvatskog kralja mash-upa zagrijao atmosferu naših domova

Ako nisi na Facebooku nema te, rekla bi ova ekipa. Ovaj online servis za druženje u zadnje je vrijeme zaludio svijet pa i Hrvatsku. 

Procjenjuje se da se na Facebook pridruži oko 250.000 ljudi na dan, a sadašnje brojke govore da facebook ima 60-ak milijuna korisnika. 

Premda se na glavnom zagrebačkom trgu okupilo tek stotinjak najzagriženijh 'facebookera', od ukupno 60-ak tisuća korisnika u Hrvatskoj, glavni party se zapravo nastavio u zagrebačkom klubu Gjuro II.

- Došla sam zato što je ovo izvrsna prilika da ljude s kojima se družim preko interneta vidim uživo. Malo je apsurdna situacija sresti ih, ali baš je dobro što se ovako nalazimo, riječi su jedne djevojke.

Iako se okupljanju odazvao mali broj posjetitela sitea te premda su neki od prisutnih priznali da nisu sreli nijednog Facebook prijatelja, okupljanje facebookera završilo je dobrim tulumom.