Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zdravko i Zoran Mamić trebali su se u Hrvatsku vratiti sutra, ali u zemlju se se vratili danas. Na granici su uhićeni.


O svemu se oglasio Dinamo, koji je na svojim internetskim stranicama objavio razlog zbog kojeg su se braća Mamić odlučila vratiti u Hrvatsku dan ranije nego je planirano s obzirom na njihove službene planove.

Na granici uhićena braća Mamić

Vezani članci Obitelj Prnjak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prve hrvatske petorke rođene su prije 24 godine: ''Bila je uvijek luda kuća, bilo je i svađa i mirenja'' Dražen Bošnjaković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Ministar pravosuđa Bošnjaković: Tražit ćemo od BiH izručenje Mamića

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

'Nakon što su izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić od svojih odvjetnika doznali da je USKOK za njih zatražio istražni zatvor, a radi mira momčadi i kluba, odlučili su se neodložno na povratak u RH kako bi odmah, surađujući s vršiteljima istrage, odgovorili na sva pitanja s ciljem dokazivanja svoje nevinosti.

Zaustavljeni su na granici i privedeni od strane hrvatske policije, a s njima su njihovi odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović.

Želimo naglasiti kako cijela momčad, stručni stožer, nogometna škola i svi zaposlenici čvrsto stoje iza naših kolega i potpuno smo uvjereni kako će dokazati svoju nevinost.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook