Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idealna za odmor

Evo koji europski političari ne mogu odoljeti Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoju ljetnu oazu mira i odmora u Hrvatskoj su pronašli slovački predsjednik, švedski ministar vanjskih poslova, kao i gotovo trećina austrijske i češke vlade. Čistom moru i prekrasnim hrvatskim plažama ne mogu odoljeti.

Posjet Jadranu u turističkoj sezoni koristi gotovo trećina austrijske u češke Vlade. Ne zaobilazi ga ni slovački predsjednik Ivan Gašparovič, čija je obitelj u okolici Bribira.

Pročitajte i ovo Oleg Butković i Zoran Milanović Bura se ne stišava HDZ reagirao na Milanovićevo obraćanje, javio se i Butković: "Sam pao, sam se ubio!" Uvođenje reda u Splitu - 4 Otvorena sezona uriniranja Pokušavaju uvesti red među razuzdane turiste: Svima koji ne poštuju pravila prijete velike kazne

>> Skoro zaspao: Umorio ga burni noćni život?

Obale Baltičkog mora, intervjue i objetkive Carl Bildt, švedski ministar vanjskih poslova, ljeti zamijeni odmorom na hrvatskom jugu.

Na otoku moreške, švedski diplomat već je domaći. Prije osam godina kupio je vikendicu na Korčuli. Tako se svake godine s promjenjive skandinavske klime prebaci na mediteransku.

Predah od obaveza na Jadranu hvata i mađarski premijer Viktor Orban, dok je bivši slovenski premijer jedan od stalnih gostiju Jadrana, susjed koji se vraća u Umag.

Za prvo privatno ljetovanje na hrvatskoj obali nakon 27 godina, bivši srbijanski predsjednik Boris Tadić, odabrao je Vis. Uživao je u opuštenoj atmosferi i u društvu starih prijatelja.

Međutim, ne biraju samo europski političari Hrvatsku kao ljetnu destinaciju. U Dubrovniku ljetuje kraljevski par Butana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene