Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veseli doček

Evo kako su ministri dočekali turiste na Bregani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministri Veljko i Rajko Ostojić te novi ravnatelj policije Vlado Dominić na graničnom su prijelazu Bregana obišli djelatnike policije i carine, ali i dočekali turiste.

Povodom prvog velikog turističkog vikenda u srpnju, ministar zdravlja Rajko Ostojić turistima je podijelio letak s uputama kako se ponašati tijekom velikih vrućina i zaželio im dobrodošlicu u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Euro GLOBALNI RAST CIJENA Hrvatska ima povjerenje agencije za kreditni rejting: Zbog eura stiže upozorenje američkog stručnjaka Slika nije dostupna Poruka iz grada heroja Ministri u Vukovaru: 'Svakako ćemo objaviti registar branitelja, Vukovarci bi to prvi htjeli'

'Nećemo vas, vidim da žurite, bit će visoka temepratura u Hrvatskoj, tu su upute kako se ponašati', rekao je ministar jednoj vozačici. 'Ovo je vodič sa savjetima za vas i vašeg prijatelja. Sretan put i uživajte u boravku u Hrvatskoj!', poručio je ministar nekolicini vozača na graničnom prijelazu Bregana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene