Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ministri Veljko i Rajko Ostojić te novi ravnatelj policije Vlado Dominić na graničnom su prijelazu Bregana obišli djelatnike policije i carine, ali i dočekali turiste.


Povodom prvog velikog turističkog vikenda u srpnju, ministar zdravlja Rajko Ostojić turistima je podijelio letak s uputama kako se ponašati tijekom velikih vrućina i zaželio im dobrodošlicu u Hrvatsku.

Vezani članci Slika nije dostupna Evo što vlasnici restorana misle o ukidanju zabrane pušenja Slika nije dostupna Ministri u Vukovaru: 'Svakako ćemo objaviti registar branitelja, Vukovarci bi to prvi htjeli'

'Nećemo vas, vidim da žurite, bit će visoka temepratura u Hrvatskoj, tu su upute kako se ponašati', rekao je ministar jednoj vozačici. 'Ovo je vodič sa savjetima za vas i vašeg prijatelja. Sretan put i uživajte u boravku u Hrvatskoj!', poručio je ministar nekolicini vozača na graničnom prijelazu Bregana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.